ALKIŞLAR SİZİN İÇİN

İl ve İlçe geneli düzenlenen tenis, yüzme, satranç, İstiklal Marşı’nı şiir olarak okuma yarışmalarından derecelerle dönen öğrencilerimiz coşkulu bir törenle ödüllendirildiler. Sadece akademik alanda değil, her alanda adından söz ettiren öğrencilerimiz aynı zamanda ilçemizi en iyi şekilde temsil ediyorlar.
GURUR TABLOMUZ

MİNİK KIZLAR SATRANÇTA İL İKİNCİSİ...
ELA NESİLOĞLU-MELEKNAZ ÖZTATAR-DEFNE ÇİZMECİ-DERYA SÖNMEZ

KÜÇÜK KIZLAR SATRANÇ İL İKİNCİSİ
DURU SARI-BERRAK SARI-NEHİR KORKMAZ-VERA PARIS HANSSON

YILDIZ KIZLAR SATRANÇTA İL DÖRDÜNCÜSÜ
AYŞE IRMAK OSMANAĞAOĞLU-AYŞE SEYGAN-AYTEN NİSA KAYA-MISRA KARA

MİNİK ERKEKLER YÜZMEDE İL BİRİNCİSİ
MUSTAFA YAMAN BALABAN-MEHMET YAĞIZ BALABAN-ONUR GÜRSES-SARP ERSOY OFLUOĞLU

MİNİK KIZLAR BİREYSEL OLARAK İKİ STİLDE İL BİRİNCİLİĞİ VE BİR STİLDE DE İL İKİNCİLİĞİ
LOLA ALTINDİŞ

KÜÇÜK ERKEKLER YÜZMEDE TAKIM OLARAK OKULLARASI İL ÜÇÜNCÜSÜ, BİREYSEL OLARAK DA İLK ÜÇE ADIMIZI YAZDIRDILAR.
EGE PARLAKYILDIZ-EGE BERK DİKMEN-ATA SOLAK-KAAN UYGUN

YILDIZ ERKEKLER YÜZMEDE İL BİRİNCİSİ OLARAK BİRÇOK KATEGORİDE DERECE
ONAT BURGAÇ-ALP KAMİL KAYTAN-TEOMAN ATAY-ALİ ARDA PİŞKİN-EFEHAN TUNÇ

YILDIZ KIZLAR YÜZMEDE OKULLARARASI İL DÖRDÜNCÜSÜ - SERBEST BAYRAK YARIŞINDA İL ÜÇÜNCÜSÜ
İREM DEMİR-DENNIKA YILDIRIM-PELİNSU İLYADA AVCILAR-YILDIZ BALABAN

TENİS TURNUVALARINDA TAKIM OLARAK İL ÜÇÜNCÜSÜ
ULVİ ESER HASTÜRK-OYTUN SARI-AHMET TUNA AKDOĞAN

İLÇE GENELİ DÜZENLENEN İSTİKLAL MARŞINI ŞİİR OLARAK OKUMA YARIŞMASINDA 2 KETEGORİDE ÖDÜL ALDIK.

İLKOKUL KATEGORİSİNDE OKUL BİRİNCİSİ OLAN ÖĞRENCİMİZ KAAN ÇETİNKAYA VE KAREOGRAFİ EKİBİ UTKU KARACA-MİRAY YILDIRIM-TUANA ZEYBEK

OKUL ÖNCESİ KATEGORİSİNDE İLÇE İKİNCİSİ OLAN ÖĞRENCİMİZ NESİL ATATEKİN

ORTAOKUL KATEGORİSİNDE İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ DERİN ERSOY VE KAREOGRAFİ EKİBİ İREM AKTAR, NEHİR KORKMAZ VE CEYDA GÜLGÜN