EĞİTİM BİNASI

Okul Binası

Sınıflar

Hem mimari, hem de donanım açısından oldukça iyi koşullara sahip olan okulumuzda sınıflarımız; en ince ayrıntısına kadar planlanarak öğrencinin her türlü gereksimine yanıt verecek özelliktedir. Okulumuz, projeksiyon makinesi, akıllı tahta, öğrenciye ait dolap ve öğrencilerimizin gereksinimlerine yanıt verecek kadar geniş mekâna sahiptir ve sınıflarımız konum itibariyle geniş camlı bol ışık alan mekanlardır.

Okul Öncesi Sınıfları

OYUN ODASI

Öğrencilerimiz; okula geldikleri andan itibaren öğretmenlerinin gözetiminde, serbest zaman etkinlik saatlerini oyun odalarında bulunan ilgi köşelerinde ( evcilik köşesi, dolgu oyuncaklar köşesi, tamir oyuncakları köşesi, kitap köşesi, manav köşesi vb meslek gruplarının bulunduğu köşeler ) gruplar halinde oynayarak,  bir sonraki etkinliklerine hazırlanmaktadır.

ETKİNLİK ODALARI

Öğrencilerimiz etkinlik sınıflarında, sınıf öğretmenleri gözetiminde, yıllık çalışma programı doğrultusunda bilişsel, sosyal-duygusal, psikomotor, özbakım ve elbecerilerini geliştirici çalışmalar yapmaktadır.

Bilgisayar Laboratuvarı

Bilgisayar destekli eğitim uyguladığımız okulumuzda tam donanımlı bilgisayar laboratuvarımız bulunmaktadır. Laboratuvarda öğrencilerimizin, son teknoloji ile iç içe olmaları, bilişim dünyasını tanımaları, akademik becerilerini çağın teknolojik özellikleri doğrultusunda geliştirmeleri sağlanmaktadır. Okul çapında alt yapısı kurulmuş, okul ağının hızlı ve kesintisiz Internet bağlantısı da sağlanmıştır.

Okulumuzda Projeksiyon cihazı,  sunum perdeleri, video, televizyon, vcd gibi eğitim öğretimin direkt olarak içerisinde bulunan teknolojik cihazlar bulunup öğretmen ve öğrencilerimizin kullanımına sürekli olarak açıktır.

Fen Laboratuvarı

Okulumuzda fen eğitimi programları öğrencilerin görerek, duyarak, deneyerek öğrenmelerini  sağlamak amacı ile hazırlanmış laboratuvarlarda, grup çalışmaları, bireysel çalışmalar, kulüpler ile proje çalışmalarının yapılması esas alınmıştır.

Laboratuarımızda uygulanan deneylerde amaç, bilimi tanıtmak ve sevdirmek, günlük yaşantımızda çevremizde gördüğümüz olayları sorgulayan, nedenlerini araştıran bireyler yetiştirmek, bunu yaparken de bilimin eğlenceli yönünü öğrencilerin keşfetmesine yardımcı olmaktır.

Laboratuvarımızda yapılan deneyler, konuların daha iyi kavranmasını sağladığı gibi; aynı zamanda bilimsel yöntem kullanılarak öğrencilerin verilen talimatları uygulama, hipotez kurma, bunu test etme, veri toplama ve sonuca varma gibi becerilerinin gelişmesi için ortam sağlamaktadır.

Atatürk ve Ödül Köşesi