REVIR

Sağlıklı ve güvenli bir eğitim sağlamak, eğitim başarısı için çok önemlidir. Okulumuzda sağlık hizmeti olarak bir çok hizmet verilmektedir. Düzenli olarak okul doktorumuz ve hemşiremiz okulumuzda görev yapmaktadır. Anaokulu ve Ana sınıfı öğrencilerimizin boy ve kilo ölçümlerinin yanı sıra tüm öğrencilerimizin temizlik kontrolleri düzenli olarak yapılmaktadır. Okulumuzda rahatsızlanan bir öğrenci revire gelir, hemşire tarafından ön bilgi alınarak gereken hizmet verilir. Hasta öğrenci, revirde yatırılarak gözetim altında tutulur, veli bilgilendirilir.Velinin iznine uygun ilaç verilir.Velinin gönderdiği ilaçlar saatinde öğrenciye verilir. Ayrıca öğrencilerimize zaman zaman periyodik muayeneler (Göz muayenesi,işitme testi..vs) yapılmaktadır. Öğrencilerimizin aşıları dikkatle takip edilir. Gereken aşılar veli izni alınarak yaptırılır.